måndag 28 december 2009

My name is.. Lady Gaga

Jag har länge tänkt och velat blogga om Lady Gaga. Denna underbara varelse och stora, fantastiska kvinna. Sexrevolution, gaygalejaktivism, jämställdhetskämpe och monster. Fy fa vad jag älskar henne!

Lady Gaga eller Lady Gay Gay som hon börjat kalla sig själv, är en kvinna jag inte får nog utav.
Detta är en människa som fängslar mig som få. Som jag drömmer om, längtar efter, ser upp till, inspireras av och raj raj raj. Vad kan jag egentligen säga? Hon är viktig, störst, bäst och sexigast.

Grejen med denna ljuvt fantastiska kvinna är att hon gör precis det hon vill och hon gör det inte halvbra, inte bra, men BÄST. Hon har talangen och känslan som få andra har. Hon fångar världen med texter som "Let's have som fun this beat is sick, I wanna take a ride on your discostick. He ate my heart and then he ate my brain. Stop callin', stop callin', I don't wanna talk anymore. I left my hand and my heart on the dancefloor." Hon är facinerande, spännande, egen, nyskapande, unik och återigen VIKTIG VIKTIG VIKTIG.

Hon är en brud som gör allt själv. Musik, text, arrangemang, koreografi, producerar, spelar, sexar TAR PLATS. Alla människor i världen borde inspireras av henne och känna hennes storhet och kärlek till förändring och annorlundaskap och individualitet.

"I'm gonna keep doing my thing, and I'm gonna keep doing it in my underwear."
All respekt och exploderande kärlek.

Kom igen folket! Låt oss starta en falang och gå bakom denna storhet!
Jag vet att jag skriver mycket om religion här och jag måste bara tillägga att blir jag någonsin manipulerad och hjärntvättad igen så är det av Lady Gaga.
She ate my heart.

1 kommentar:

  1. Jag är med i falangen! Lets have some fun och bli Lady gay gaystalkers!

    SvaraRadera