söndag 24 januari 2010

We play punk rock 'n roll, if we didn't we got no soul.

Ikväll vill jag skriva om lyckan. Lyckan att hitta det där en brinner för. Det där som gör att en blir alldeles snurrig, ivrig, sprudlande lycklig, galen, exploderande, inspirerad, kreativ, hel. Det där som håller en i schack. Vid liv. Hel.

Jag hittade det som ett litet barn på 11 år och vårat första bandnamn var No Friends. Dansbandet Friends var väldigt inne på den tiden och vi gillade varken dansband eller Friends. Därför, som de små rebelliska barn vi var gjorde vi uppror och tyckte att No Friends var perfekt.

Efter ett antal år, bandmedlemsbyten och namnbyten (några exempel är Prelude, Tabazco, Silence och Superior trash) hittade vi dock det som vi hållt fast vid i 5 år nu - Beat up Betty. De här tre orden är det som håller mig högt upp i skyn flygandes på fluffiga moln och inte svajandes på klippkanten. Det här är en av de saker jag är stoltast över i mitt liv, det jag andas och det jag är. Dagar utan de här 3 brudarna får mig att vilja gå under. Och den här veckan har jag förstått vilken meducin de är för mig. Och vilken meducin vi kommer att bli för er. För det är fa precis det vi är och det som är vårat syfte. Vi är meducin som ska läka alla er och allt det som gör ont och är trasigt. Vårt mål är att ni alltid ska kunna komma till oss och älska livet. Att ni ska bli hela genom det här, så som vi har blivit det. Att alla ska förstå hur mycket vi behöver varandra. Vi vill att ni i era mörka och ljusa stunder ska kunna vända er om och känna oss i ryggen. Vi tar emot er.

Det jag ville ha sagt med det här inlägget var att jag känner mig så galet lyckligt lottad över att ha hittat det där som jag brinner för. Att kunna brinna. Det kommer jag alltid ha störst respekt för och vara lycklig så som i filmer över. Det här är min själ.

We are kids we play punk rock 'n roll
If we didn't we got no soul

This is how we choose to live
This is how we love to live
Love to live
We love to live

5 kommentarer:

 1. Rosanna, vackert namn på en go tjej...jag är glad att du funnit Din lycka i musiken. Jag älskar också musik fast lite annorlunda än den Du spelar just nu. Inget illa menat Det har bara med min ålder att göra:) Ni är duktiga har jag förstått.Fortsätt att vara lycklig.Livet ger både sol och regn. Det gäller att se glittret i regndropparna.Om jag kommer till Götet någon gång i vår skulle jag vilja bjuda dej o Johanna på lunch Skulle vara så fint att få träffa dej igen Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Elin.
  Tack för de fina kommentarerna! Jag blir både väldigt glad och smickrad samtidigt som jag blir lite förvånad och rädd. Men det är en historia som vi kan ta när du kommer hit någon gång. Det skulle vara jättetrevligt att träffa dig och introducera min Johanna för dig. Så du får jättegärna bjuda två små fattiga damer på lunch och ett fint sällskap:) Det ser vi fram emot. Kram Rosanna

  SvaraRadera
 3. jag är stolt som tuppen över allt vi åstadkommer och jag vet att vi kommer läka så många. Vi är bäst. Ni är min luft.

  SvaraRadera
 4. Det låter som teatern för mig. En svällande känsla i hjärtat, en ständig förälskelse som alltid tar emot en med de öppnaste av armar. Förvissningen om att en hör hemma. Jag skulle så gärna vilja höra er någon gång.
  Höra din teater♥

  SvaraRadera
 5. Hej Rosanna Skulle så gärna vilja ha din emejladress om det är OK skulle vilja berätta på vilket konstigt sätt jag hittade din blog. Du behöver inte vara rädd för mig:) jag hoppas inte jag någon gång medvetet har sårat eller gjort någon illa. Jag skulle vilja kommentera varje inlägg du gör men jag gör det i mitt hjärta istället. du har så mycket inom dig och du tänker så djupt...Föörstår varför Johanna funnit trygghet o ro hos dig.Skulle var hedrad över att få din emejladress Inte för att skriva ngt som inte alla kan läsa utan för att jag skulle vilja skriva bara till dig och sedan får du bestämma vem som får läsa vad jag skrivit.Tack för kramen den värmde Skickar två tillbaka En till Johanna och en extra stor till dig som har födelsedag imorgon

  SvaraRadera